Україна

ЗСУ вибили окупантів з висот біля Вербового – ISW


ЗСУ вибили окупантів з висот біля Вербового - ISW

Українські сили змусили російські війська відійти з тактичних висот у Вербовому та по дорозі Новопокровка-Пологи.

Українські військові у суботу, 11 листопада продовжили контрнаступ на заході Запорізької області та досягли успіхів в районі Вербового. Про це повідомляють аналітики Американського Інституту вивчення війни (ISW) із посиланням на російських військових блогерів.

Так, російські оглядачі заявляють, що українські сили атакували на північний захід від Вербового і в районі Новопокровки. Вони змусили російські війська відійти з тактичних висот у Вербовому та по дорозі Новопокровка-Пологи.

Російські джерела також стверджували, що російські війська відбили атаки української армії у районах Роботиного і Копаней. При цьому ISW не виявила візуальних свідчень відступу росіян із цього району.

Водночас повідомляється, що російські війська продовжили наступати на заході Запорізької області, але не досягли жодних підтверджених успіхів. У Генштабі України повідомили, що російські війська безуспішно атакували район Роботиного.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ заявили про загострення під Бахмутом. Окупанти перейшли від глухої оборони до нових атак на позиції ЗСУ. 

А в Генштабі розповіли, що протягом дня найбільше атак РФ було відбито на Мар’їнському напрямку.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button