Україна

ЗСУ встановили тисячі протитанкових мін – Наєв


ЗСУ встановили тисячі протитанкових мін - Наєв

Ситуація у Північній операційній зоні дозволяє постійно зміцнювати оборону, зазначив генерал-лейтенант.

Тільки за минулий тиждень у Північній операційній зоні встановлено кілька десятків протитанкових мінних полів та загороджень з використанням понад 6,5 тисячі мін. Про це повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Facebook у суботу, 22 квітня.

“Вздовж державного кордону викопано близько 3 тис. метрів траншей та 4,5 тис. метрів протитанкових ровів. Обладнано кілька десятків перекритих щілин, укриттів та вогневих позицій для особового складу, а також вогневих позицій для техніки”, – написав він.

За словами генерала, було обладнано кілька десятків перекритих щілин, укриттів та вогневих позицій для особового складу, а також вогневих позицій для техніки.

“Поки ситуація в Північній операційній зоні залишається контрольованою. Обстановка дозволяє нам не тільки відточувати бойову майстерність на полігонах, а й постійно зміцнювати оборону”, – додав Наєв.

 

Нагадаємо, Україна розширює смугу кордону з Росією та Білоруссю до двох кілометрів завширшки. Пізніше прикордонники пояснили, що всю цю територію замінують і на ній діятиме спеціальний режим.

При цьому ще в січні повідомлялося, що на Рівненщині замінували весь прикордонний периметр з Білоруссю.


Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button