Україна

ЗСУ відбили ворожі атаки на різних напрямках


ЗСУ відбили ворожі атаки на різних напрямках

На сході зберігається складна ситуація, але українські захисники стримують тиск окупантів і не дозволяють їм просунутися на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

На Волинському та Поліському напрямках у прикордонних районах ворог активно використовує засоби радіоелектронної війни. Загроза ракетних та авіаударів з території Республіки Білорусь зберігається. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 23 серпня.

Ворог продовжує обстрілювати зі ствольної артилерії цивільну та військову інфраструктуру населених пунктів Чернігівської та Сумської областей. На Слобожанському напрямку веде бойові дії, щоб втримати раніше окуповані території.

На сході України зберігається складна ситуація, але ЗСУ стримують тиск окупаційних військ і не дозволяють їм просунутися на Авдіївському та Бахмутському напрямках. Минулої доби українські захисники відбили атаки противника біля Соледара, Кодеми, Красногорівки, Первомайського та інших населених пунктів.

На Харківському напрямку ворог обстрілював райони населених пунктів Одноробівка, Соснівка, Цупівка, Нове, Замулівка, Докучаєвське, Питомник, Старий Салтів, Велика Рохан та Івашки зі ствольної та ракетної артилерії. Авіаудари були поблизу Питомника та Моспанового.

На Слов’янському напрямку ворог завдав вогнепальних ударів з танків, ствольної артилерії та зенітних гармат поблизу Норцівки, Краснопілля та Долини. Авіаудар був здійснений по Богородичному.

На Краматорському напрямку обстріли зафіксовано поблизу Григорівки, Роздолівки, Білянки та Спірного.

На Новопавлівському напрямку обстріляли райони населених пунктів Павлівка, Пречистівка, Вугледар. Безрезультатно ворог вів наступальні бої у районах населених пунктів Новомихайлівка та Золота Нива.

На Запорізькому напрямку були бої поблизу Залізничного, Оріхового, Червоного, Бурлацького, Зеленого поля, Степового, Новопавлівки, Новоандріївки. Завдав ворог авіаудари по районах населених пунктів Малинівка, Ольхівське, Залізничне та Новопілля.

На Південнобухському напрямку ворог зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих позицій та перешкоджанні наступу наших військ.

Морське угруповання ворога у водах Чорного та Азовського морів зосереджує основні зусилля на блокуванні цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря та пошкодженні військових об’єктів та елементів Рейну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США мають у своєму розпорядженні розвіддані, згідно з якими армія РФ обстрілюватиме українські міста 23 і/або 24 серпня. У День державного прапора та День Незалежності України російські війська завдадуть ударів по об’єктах державної влади.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button