Україна

ЗСУ відбили російські атаки на 10 напрямках


ЗСУ відбили російські атаки на 10 напрямках

Найбільш інтенсивні атаки ворог здійснє на Курахівському і Покровському напрямку. Зараз там тривають дев’ять боєзіткнень.

З початку поточної доби на фронті відбулося 83 бойових зіткнень. Найгарячіше зараз на Покровському та Курахівському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у суботу, 14 вересня.

Так, на Харківському напрямку росіяни тричі штурмували позиції наших військ в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку ворог чотири рази атакував в напрямку Лозової та Синьківки. Одна атака відбита, три боєзіткнення тривають.

На Лиманському напрямку ворог організував 11 штурмів в районах Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Новосадового, Зарічного, Серебрянки та Тернів. Досі тривають п’ять боїв.

На Сіверському напрямку противник двічі намагався потіснити наші підрозділи поблизу Верхньокам’янського та Виїмки. На даний час одне боєзіткнення не завершилось.

На Краматорському напрямку загарбники здійснили один штурм поблизу Андріївки.

На Торецькому напрямку кількість ворожих атак збільшилася до шести – біля Торецька, Дружби та Неліпівки. Два боєзіткнення зараз тривають.

На Покровському напрямку ЗСУ відбивають інтенсивні атаки в районах Сухої Балки, Воздвиженки, Зеленого Поля, Новоолександрівки, Новоторецька, Гродівки, Красного Яру, Новогродівки та Маринівки. Загалом агресор здійснив 23 штурми. Шість боїв ще тривають.

На Курахівському напрямку загарбник 27 разів атакував наші підрозділи поблизу Селідового, Українська, Красногорівки, Долинівки, Желаного Другого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки. На даний час триває три боєзіткнення біля Георгіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку наші війська відбили дві атаки в бік Водяного та Золотої Ниви.

На Придніпровському напрямку дві атаки загарбників теж успіху не мали.

Нагадаємо, за добу 13 вересня ЗСУ знищили понад 1200 російських окупантів. Загальні втрати Росії з початку війни наближаються до 640 тисяч військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 5 =

Back to top button