Україна

ЗСУ відбили понад пів сотні російських атак


ЗСУ відбили понад пів сотні російських атак

Протягом доби 18 листопада відбулося 64 бойові зіткнення, повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на вечір суботи, 18 листопада.

“Протягом доби відбулось 64 бойові зіткнення. Ворог завдав 5 ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також в ніч на 18 листопада противником було завдано авіаційних ударів по об’єктах критичної інфраструктури України із застосуванням ударних БпЛА типу Шахед-136/131. В результаті бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 29 з 38 ударних БпЛА. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки, та інша цивільна інфраструктура”, – йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

На Куп’янському напрямку ворог безуспішно вів штурмові дії в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, Силами оборони відбито шість атак.

На Лиманському напрямку ворог вів штурмові дії в районі Торського Донецької області, але теж успіху не мав.

На Бахмутському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Кліщіївки й Андріївки Донецької області, там відбито сім ворожих атак.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів східніше Кераміка, східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки Донецької області, Силами оборони на цьому напрямку відбито 23 російські атаки.

На Мар’їнському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, Силами оборони відбито 21 атаку.

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області, Силами оборони відбито три атаки.

На Запорізькому напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Роботине, Новопрокопівки та західніше Вербового Запорізької області.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по пункту управління, району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, артилерійському засобу та складу боєприпасів противника.

Нагадаємо, Збройні сили України протягом минулої доби знищили 620 окупантів. Загальні втрати російських загарбників за весь період великої війни досягли 317 380 військових.

ЗСУ показали знищення групи окупантів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button