Україна

ЗСУ відбили понад 20 атак на Мар’їнку


ЗСУ відбили понад 20 атак на Мар їнку

Протягом минулої доби ЗСУ завдали 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки.

За минулу добу на фронті відбулося 57 бойових зіткнень. Українські війська відбили російські атаки на п’яти напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в неділю, 5 листопада.

Вчора агрессор завдав п’ять ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 56 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької,  Херсонської та Миколаївської областей.

В зоні відповідальності ОСУВ Хортиця на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі населених пунктів Синьківка, Іванівка Харківської області та Стельмахівка Луганської області, де ЗСУ відбили 10 атак противника.

На Бахмутському напрямку окупанти безуспішно намагалися відновити втрачене положення біля Хромового, Кліщіївки та Андріївки. Тут наші захисники відбили 15 атак противника. У той же час загарбники вели безуспішні штурмові дії в районі Південного Донецької області. В свою чергу, Сили оборони України продовжували штурмові дії південніше Бахмута, завдавали ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплювались на досягнутих рубежах.

В зоні відповідальності ОСУВ Таврія на Авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації не полишає спроб оточити Авдіївку, але наші воїни стійко тримали оборону, завдаючи окупантам значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах населених пунктів Сєверне та Первомайське Донецької області, де Силами оборони відбито сім атак ворога.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Мар’їнки Донецької області. Тут українські воїни відбили понад 20 атак.

На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії поблизу Старомайорського Донецької області.

У свою чергу ЗСУ продовжували наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, завдавали окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажували ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала дев’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили п’ять радіолокаційних станцій, два склади боєприпасів, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два пункти управління, три зенітно-ракетних комплекси та 11 артилерійських засобів противника.

Нагдаємо, за добу 3 листопада було вбито 830 росіян. Загальна кількість встрат Росії вже перетнула позначку у 300 тисяч загиблих.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button