Україна

ЗСУ відбили атаки ворога під Ізюмом та на Донбасі

ЗСУ відбили атаки ворога під Ізюмом та на Донбасі

Фото: Генштаб ВСУ / Facebook

Російський Z-металолом на полях України

Через значні втрати ворог вивів на відновлення підрозділу зі складу 4-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії та 106-ї дивізії ВДВ.

 

Російські війська продовжують безплідні спроби атакувати українські позиції на Харківщині та на Донбасі. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у четвер, 5 травня.

 

 

“На Слобожанському напрямку противник намагався відновити втрачені позиції у районі міста Харкова, провів невдалу спробу наступу у районі населеного пункту Старий Салтов”, – йдеться у повідомленні.

 

Також ворог не припиняє спроби покращити тактичне становище своїх підрозділів у районі міста Ізюм. Тут окупанти здійснюють артилерійські обстріли наближених населених пунктів, але успіхів не мають.

 

Крім того, на Донецькому напрямку противник намагався в Луганській області опанувати Попасну та взяти під повний контроль місто Рубіжне. Таким чином окупанти хотіли забезпечити сприятливі умови для продовження наступу на Лиман та Сєверодонецьк. Тут ворог також зазнав невдачі.

 

“Через значні втрати ворог вивів на відновлення підрозділу зі складу 4-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії та 106-ї повітряно-десантної дивізії збройних сил Російської Федерації”, – додали в Генштабі.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button