Україна

ЗСУ відбили атаки росіян на трьох напрямках


ЗСУ відбили атаки росіян на трьох напрямках

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, знищують ворога і крок за кроком звільнюють окуповані території.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на вечір середи, 6 вересня.

“Протягом доби ворог завдав 10 ракетних, 54 авіаційних ударів, здійснив 31 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Відбулось 26 бойових зіткнень”, – повідомляє Генштаб.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаки противника неподалік Новоєгорівки Луганської області, на Бахмутському напрямку – біля Оріхово-Василівки Донецької області, на Авдіївському – в районі Авдіївки.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, знищують ворога і крок за кроком звільнюють окуповані території.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по позиціям зенітно-ракетних комплексів противника. Підрозділами ракетних військ та артилерії уражено 1 склад боєприпасів, 3 артилерійські засоби, 2 пункти управління, 1 зенітно-ракетний комплекс та 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року по 6 вересня 2023 року загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 266 290 осіб убитими.

Вдалий прорив: операція ЗСУ на півдні – більше, ніж звільнення територій

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button