Україна

ЗСУ відбили атаки росіян на шести напрямках


ЗСУ відбили атаки росіян на шести напрямках

Наші війська вразили шість районів зосередження особового складу противника та два пункти управління.

Українські війська відбили атаки російських агресорів на п’яти напрямках на сході країни. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у п’ятницю, 7 липня.

Військові нагадали, що сьогодні вночі ворог атакував територію України іранськими ударними дронами типу Shahed. Вдалося знищити 12 із 18 ударних БПЛА. Також ворог вдарив ракетами по території одного з інфраструктурних об’єктів Запоріжжя, завдав 42 авіаційних удари, здійснив близько 30 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, зруйновано цивільну інфраструктуру, постраждали мирні люди.

Запеклі бої велися на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках – там відбулось близько 20 бойових зіткнень. Усі ворожі атаки були відбиті.

Наша авіація за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу противника, два – по зенітно-ракетних комплексах та один – по пункту управління ворога. Також нашими захисниками було знищено два розвідувальних БПЛА.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, сім артилерійських гармат на вогневих позиціях та станцію РЕБ.

Нагадаємо, сьогодні вранці Генштаб повідомив, що ЗСУ мали частковий успіх та закріплюються в районі села Кліщіївка на Бахмутському напрямку. Там тривають важкі бої.

Пізніше стало відомо, що ЗСУ просунулись понад на кілометр на Бахмутському напрямку.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button