Україна

ЗСУ відбили атаки на трьох напрямках – Генштаб


ЗСУ відбили атаки на трьох напрямках - Генштаб

Водночас українська армія продовжує наступ на півдні, закріплюється на досягнутих рубежах.

Протягом минулої доби війська РФ завдали п’яти ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснили 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. На фронті відбулося 35 бойових зіткнень, повідомив Генеральний штаб у ранковому зведенні 30 серпня.

Зазначається, що на Лиманському напрямку противник вів наступальні дії в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області, на Бахмутському – в районах Богданівки, Курдюмівки та Озарянівки Донецької області, успіху не мав.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. 

Водночас Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Українська авіація завдала восьми ударів по районах зосередження особового складу та чотирьох – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А Солнцепьок росіян.

Нагадаємо, за даними на 29 серпня, РФ втратила в Україні 261 840 військових.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button