Україна

ЗСУ відбили 18 атак на Мар’їнському напрямку


ЗСУ відбили 18 атак на Мар їнському напрямку

Сили оборони за добу відбили 18 ворожих атак біля Красногорівки та Мар’їнки Донецької області.


Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби на фронті відбулось 57 бойових зіткнень. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в понеділок, 6 листопада.

Загалом війська РФ завдали 10 авіаційних ударів, здійснили 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Є поранені серед цивільного населення. 

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де ЗСУ відбили 15 атак. На Бахмутському напрямку війська РФ вели безуспішні штурмові дії біля Богданівки та  Хромового Донецької області, де українські захисники відбили три атаки. 
 
На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Степове, Авдіївка, Тоненьке Донецької області. Тут Сили оборони відбили дев’ять атак. На Мар’їнському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії в районах Красногорівки та Мар’їнки Донецької області, де Силами оборони відбито 18 атак. 
 
На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області. На Запорізькому напрямку ЗСУ відбили шість атак ворога біля Червоного, Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області. 
 
Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають  військам РФ втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. 
 
Протягом доби авіація Сил оборони завдала п’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та один – по зенітно-ракетному комплексу противника.
 
Підрозділи ракетних військ уразили три артилерійські засоби, пункт управління та район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Нагадаємо, ЗСУ за минулу добу знищили 880 окупантів. Загальні втрати Росії з початку війни складають близько 305 970 військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button