Україна

ЗСУ вдарили по скупченню окупантів в Херсонській області – соцмережі


ЗСУ вдарили по скупченню окупантів в Херсонській області - соцмережі

Удар по полігону на тимчасово окупованих територіях, де були масово “денацифіковані” окупанти, став не єдиним за останній час.

Збройні сили України вдарили по скупченню окупантів в Херсонській області по полігону, що розташований поблизу Подо-Калинівки. Про це у середу, 21 лютого, повідомляють у низці Telegram-каналів. 

Зокрема, Николаевский Ванек пише, що удару було завдано у той момент, коли керівництво російського угруповання “Дніпро” приїхало з перевіркою вогневої підготовки підрозділів, яких готують на штурми н.п Кринки. 

“Як видно на відео, проводилися спільні заняття підрозділів 328 дшп, 810 ОБрМП та 81 сап РФ. Мінус командирський склад та мінус близько 60 бійців прямо на пісочку”, – йдеться у повідомлені. 

Журналіст Денис Казанцев зазначив, що їх смерть була цілком позбавлена сенсу, та підкреслив, що росіяни самі погоджуються їхати за тисячі кілометрів, аби бути там вбитими. 

Удар по полігону підтверджують російські пабліку. Зокрема, російський Telegram канал ВЧК-ОГПУ пише, що загиблих “багато”. 

Раніше ЗСУ вдарили по полігону російської армії біля села Трудівське під Волновахою у самопроголошеній “ДНР”. За попередніми даними від самих окупантів, в результаті удару загинули більше 60 солдат.

Генштаб ЗСУ розповів про невдалі штурми росіян

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button