Україна

ЗСУ ударили по семи опорних пунктах ворога на Донбасі – Гайдай


ЗСУ ударили по семи опорних пунктах ворога на Донбасі – Гайдай

Знищено дві позиції зенітно-ракетних комплексів російської армії, уточнив голова Луганської ОВА.

 
Минулої доби, 12 вересня, українська військова авіація уразила сім опорних пунктів і місця скупчення живої сили і техніки ворога у Луганській області. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.
 
Він уточнив, що знищено дві позиції зенітно-ракетних комплексів РФ.
 
Голова ОВА підкреслив, що росіяни обстрілювали військову і цивільну інфраструктуру регіону з танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії:
 
  • на Краматорському напрямку – у районах населених пунктів Пришиб, Білогорівка, Краматорськ, Слов’янськ, Старий Караван, Стародубівка, Спірне, Роздолівка і Григорівка;
  • на Бахмутському напрямку – у районах населених пунктів Суха Балка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина.
 
Гайдай додав, що російські добровольці відмовляються воювати на території України, дізнавшись про кількість загиблих і призупинення виплат пораненим.
 
“Це обумовлено стрімким контрнаступом ЗСУ у Харківській області. Поточна ситуація та недовіра до вищого командування змусила велику кількість добровольців категорично відмовитися від перспективи служби”, – зазначив він.
 
Раніше голова Луганської ОВА заявив, що процес деокупації області може початися після звільнення міста Лиман на Донеччині.
 
Окупанти залишили Кремінну – Гайдай
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button