Україна

ЗСУ теж готують наступний Рамштайн – Зеленський


ЗСУ теж готують наступний Рамштайн - Зеленський

Україна й надалі переконуватиме партнерів у тому, що “недостатньо тільки наших дронів”, запевнив президент.

Українські військові своїми точними ударами на території Росії теж свого роду готують наступний Рамштайн. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні в суботу, 5 жовтня.

“Я хочу відзначити наших воїнів, які теж свого роду готують наступний Рамштайн. Тобто демонструють, що можуть українці, коли мають достатньо зброї і достатньо далекобійності. Я хочу подякувати вам, хлопці, за знищення російської воєнної логістики, а особливо за влучання по російських військових аеродромах. Це те, що найбільше потрібно. Кожна знищена база російських військових, кожна знищена база російських літаків, кожен знищений склад з авіабомбами – це порятунок життів українців і реальна підтримка для фронту”, – заявив глава держави.

Водночас Зеленський підкреслив, що Україна й надалі переконуватиме партнерів у тому, що “недостатньо тільки наших дронів. Потрібні більш рішучі кроки – і закінчення цієї війни буде ближчим”.

Раніше на поточному тижні ХМІ повідомили, що СБУ атакувала дронами аеродром Борісоглєбськ у Воронезькій області.

Пізніше Радіо Свобода опублікувало детальні супутникові знімки, які свідчать про результати удару, і за словами журналістів, результати “інтригують”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × three =

Back to top button