Україна

ЗСУ стійко тримають оборону – Генштаб

ЗСУ стійко тримають оборону - Генштаб

Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ стійко тримають оборону

Українські захисники завдають шкоди російським окупантам на всіх напрямках, де продовжуються активні бойові дії, повідомляють у Генштабі ЗСУ.

 

Генштаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ станом на вечір 8 червня.

 

На Сіверському напрямку ворог обстріляв із мінометів цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Ходине, Рижівка та Велика Писарівка Сумської області.

 

На Слобожанському напрямку ворог зосереджував зусилля на утриманні зайнятих рубежів, обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Уди, Питомник, Ртищівка, Іванівка, Гусарівка та інші.

 

На Сєвєродонецькому напрямку російські окупанти обстрілювали цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Привілля, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Воронове, Тошківка, Горське та інших.

 

У Слов’янському напрямку українські військові успішно протидіють спробам ворога покращити тактичне становище у напрямі Слов’янська. Противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Вільного, Адамівки, Долини та Тетянівки. Наніс авіаудар по Слов’янську.

 

ЗСУ ведуть оборонні бойові дії в районі населеного пункту Довгеньке.

 

На Бахмутському напрямку ворог обстріляв із артилерії райони населених пунктів Камишуваха, Врубівка, Миколаївка, Семигір’я та Нью-Йорк. Штурмова та армійська авіація противника завдала авіаударів поблизу Нової Кам’янки, Покровського та Клинового.

 

Захисники України завдали російським окупантам значних втрат у живій силі та техніці під час ворожого штурму поблизу Берестового. Бойові дії тривають.

 

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямах російські окупаційні війська обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Кам’янка, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Вугледар, Микільське та інші. Противник застосував штурмову авіацію неподалік Мар’їнки та Кам’янки.

 

На Південнобузькому напрямку ворог застосовував артилерію в районах Великої Костромки, Любомирівки та Новомиколаївки, а штурмову та армійську авіацію – у районах населених пунктів Олександрівка, Княжівка та Новоданилівка.

 

На тимчасово захоплених територіях України окупанти продовжують здійснювати заходи адміністративно-поліцейського режиму, проводити обшуки громадян, грабувати та знищувати місцеву інфраструктуру.

 

Українські захисники завдають шкоди російським окупантам на всіх напрямках, де продовжуються активні бойові дії, і стійко тримають оборону.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button