Україна

ЗСУ ще далі просунулися на Курщині – Сирський


ЗСУ ще далі просунулися на Курщині - Сирський

Понад 100 військових Росії взято у полон в Курській області від початку доби, зазначив генерал.


Від початку доби в Курській області РФ було взято в полон понад 100 російських військовослужбовців. Про це головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту Володимиру Зеленському в середу, 14 серпня.
 
“З початку поточної доби війська на окремих напрямках (у Курській області – ред.) просунулися від 1 до 2 кілометрів. Завершено пошук та знищення противника в населеному пункті Суджа. З початку доби в полон взято понад 100 службовців противника”, – сказав генерал.
 
Зеленський подякував Сирському за поповнення обмінного фонду. “Я вдячний усім причетним. Це пришвидшить повернення додому наших хлопців і дівчат”, – сказав президент.

Нагадаємо, 12 серпня очільнику Кремля Володимиру Путіну доповіли, що 28 населених пунктів Курської області перебувають під контролем ЗСУ. За даними DeepState, українська армія може контролювати орієнтовно 44 населених пункти в Курській області.

 
Сирський повідомив, що українські військові продовжують проводити наступальну операцію на території Курської області РФ. Під контролем ЗСУ знаходиться близько 1000 кв. км території Росії.

Операція в Курській області. Онлайн

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + 13 =

Back to top button