Україна

ЗСУ проводять на півдні країни тактичні навчання

У Херсонській області в районі виконання бойових завдань тривають щоденні тренування особового складу щодо відбиття збройного нападу противника, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу командування Об’єднаних сил ЗСУ.

За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, підтримання бойової готовності та навченості військовослужбовців групи військ, які несуть бойову службу на півдні України, є пріоритетними складовими виконання завдань з підтримки територіальної цілісності держави.

«Під керівництвом досвідчених командирів взводів і рот, військовослужбовці відпрацьовують питання організації зв’язку і взаємодії між підрозділами, злагодженості та оперативного реагування на зміну обстановки при веденні оборонного бою», – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

На думку командувача, особовий склад добре справляється з поставленими завданнями, демонструючи високий рівень професійної майстерності.

До слова, у 2021 році на строкову військову службу планують призвати на 2 тисячі призовників більше, ніж у минулому році. До лав Збройних сил, Нацгвардії, Держприкордонслужби і Держспецслужби транспорту планують призвати близько 32 тисяч осіб.

 

 

 

 

Back to top button