Україна

ЗСУ провели перерозподіл сил під Куп’янськом


ЗСУ провели перерозподіл сил під Куп янськом

Росіяни продовжують вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягують нові резерви, зазначив Олександр Сирський.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав позиції військових на Куп’янському напрямку. Було прийнято рішення провести перерозподіл сил. Про це він повідомив у Telegram в суботу, 3 лютого.

За його словами, обстановка на фронті біля Куп’янська залишається напруженою. На всіх ділянках точаться важкі бої, а ворог продовжує вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягує нові резерви.

“Заслухав доповіді командирів безпосередньо на пунктах управління. Провів оперативні наради. Було розглянуто ймовірні сценарії дій противника з урахуванням результатів ведення розвідки”, – написав Сирський.

Він зазначив, що з метою вирішення проблемних питань, які критично важливі для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил та засобів.

“Головними пріоритетами залишаються ефективне ведення розвідки, злагоджене застосування усіх засобів вогневого ураження, захист наших підрозділів засобами радіоелектронної боротьби, збереження життя наших військовослужбовців”, – додав командувач.

Раныше стало відомо, що російські агресори зосередили зусилля на витісненні підрозділів ЗСУ з Куп’янського лісу та на захопленні Синьківки.

Україна не піде у “глуху оборону” на фронті – ГУР

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button