Україна

ЗСУ просуваються на Херсонщині – Зеленський


ЗСУ просуваються на Херсонщині - Зеленський

Глава держави підбив підсумки 150-го дня війни. Він наголосив, що Україна наближається до перемоги над Росією.

 
Збройні Сили України крок за кроком звільняють Херсонську область від російських окупантів. Про це заявив у суботу, 23 липня, президент Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні.
 
Глава держави зазначив, що 150-й день війни схожий на решту днів вторгнення: ракетні удари РФ, важкі бої на півдні та сході країни, смертельні обстріли. Однак, наголосив він, видно, наскільки Україна наблизилася до перемоги.
 
“Насамперед можна сказати зараз про Херсонську область. Окупанти намагалися там закріпитися, їхні колаборанти наробили різних зухвалих заяв, які російською мовою називаються дуже влучним словом “шапкозакидательство”… Але чим це допомогло їм? Збройні Сили України крок за кроком просуваються по області”, – сказав президент.
 
При цьому Зеленський прокоментував удар ворога по одеському порту. Він заявив, що “це очевидне російське варварство ще більше наближає нас до отримання саме тієї зброї, яка потрібна для нашої перемоги”.
 
 
Як повідомлялося, раніше ЗСУ завдали удару по Дар’ївському мосту через річку Інгулець у Херсонській області в рамках операції з відрізання херсонського угруповання росіян від поставок.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button