Україна

ЗСУ повідомили про втрати ворога на півдні


ЗСУ повідомили про втрати ворога на півдні

На Південнобузькому напрямку ворог дотримується тактики активної оборони та контрбатарейного протистояння.

На Південнобузькому напрямку знищено два склади з боєприпасами окупантів, а також ліквідовано близько 30 загарбників. Про це у п’ятницю, 21 жовтня, йдеться у повідомленні командування Південь.
 
Зазначається, що Сили оборони України завдали ударів по ворожих позиціях, накопиченню техніки, складам боєприпасів.
 
Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали близько 110 вогневих завдань.
 
Втрати ворога: 28 військових, дві самохідні артсистеми типу Мста-С, міномет, БМП, танк. Пошкоджено два БМП, решту автомобільної техніки.
 
Як повідомляється, в операційній зоні ситуація стабільно складна, але контрольована. Противник дотримується тактики активної оборони та контрбатарейного протистояння, вздовж лінії фронту.
 
“Повітряна розвідка ворожими безпілотними літальними шпигунами триває, як уздовж лінії зіткнення, так і щодо Чорноморського узбережжя. У Бериславському районі ворог тричі атакував наші позиції своєю армійською та штурмовою авіацією. Як наслідок, отримав у відповідь вогневу поразку нашими силами”, – повідомив він. командування Південь.
 
Зазначимо, аналітики вважають, що наступні шість тижнів можуть принести успіх українським військовим і ті можуть отримати можливість значно просунутися вперед на Донбасі та повернути під вплив Києва Херсон. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button