Україна

ЗСУ показали знищення кращого дроновода окупантів


ЗСУ показали знищення кращого дроновода окупантів

Старший групи розрахунку на позивний “Мойсей” був серед окупантів на лівобережжі Дніпра. Він вистежував українські човни й катери на Херсонщині.

Українські військові показали кадри ліквідації відомого російського дроновода з позивним “Мойсей”. Він був у складі розрахунку ударних безпілотників, ліквідовано на лівобережжі Дніпра. Відповідне відео у п’ятницю, 19 січня, опублікували ВМС ЗСУ.

“Військові 35 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського знищили ворожий розрахунок ударних БПЛА на лівому березі Дніпра”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пізніше стало відомо, що внаслідок влучання по пункту управління ударними БПЛА загинули як мінімум троє осіб та майже стільки ж отримали поранення.

“За інформацією з відкритих джерел, серед тих хто відправився на “концерт до Кобзона” був й старший групи розрахунку на позивний “Мойсей”, – наголошують у ВМС ЗС України.

Напередодні стало відомо, що на війні в Україні ліквідували російського окупанта Едуарда, який вів у Telegram канал “Мойсей. Зведення з фронту”. Його також називали кращим російським оператором FPV-дронів. Російські “воєнкори” пишуть, що він вистежував українські човни й катери на Херсонщині.

Він опублікував останнє повідомлення кілька днів тому. Зокрема, 17 січня загарбник написав: “У Кринках пекло….” і пригрозив українським військовим знищення. А вже 19 грудня його дружина повідомила про його загибель.

 

Раніше повідомлялося, що бійці ССО знищили дивізіон артилерії РФ, а також кілька одиниць броньованої та автомобільної техніки.

ЗСУ знищили FPV-дроном ворожий танк Т-90М Прорив

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button