Україна

ЗСУ показали ефектне знищення ворожого танка


ЗСУ показали ефектне знищення ворожого танка

Камери безпілотника зафіксували пряме попадання в російську бронетехніку, а потім сильну пожежу.

Українські оператори БпЛА FPV-дроном знищили російський танк на Покровському напрямку. Успішну роботу провела ударна група Комарі окремого зведеного розвідувально-ударного загону Бродяга, повідомляє Kyiv Post.

На відео з камери безпілотника спершу видно пряме попадання в танк, а потім сильну пожежу. Якість відеозапису не дозволяє точно визначити, яка модель танка постраждала.

ЗМІ зазначає, що приблизна вартість безпілотника, який використовували українські бійці у цій операції, 15-20 тисяч гривень. Тоді ж як вартість старішого радянського Т-72 може коштувати майже півмільйона доларів. Вартість нового танка Т-72 коливається від 3-4 млн доларів залежно від комплектації.

За словами пілота БпЛА 109-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Дмитра Лисенка, під час його перебування на передніх позиціях найстрашніше – це дрони. Він наголосив, що ворожі снаряди можуть летіти і промахнутися, а дрони попадають у ціль, користуючись камерами.

Нагадаємо, ЗСУ знищили черепахоподібний російський Т-72, обшитий металевими листами, який кілька днів тому брав участь в штурмі Красногорівки Донецької області.

ЗСУ вперше захопили танк-“черепаху”: екіпаж потрапив у полон

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + 3 =

Back to top button