Україна

ЗСУ підтвердили відхід з Урожайного


ЗСУ підтвердили відхід з Урожайного

І населений пункт, і позиції Сил оборони були повністю зруйновані, зазначили в ОСУВ Хортиця.

Українські військові вийшли з села Урожайне Донецької області. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця Назар Волошин у коментарі Суспільному в четвер, 18 липня.

“Сили оборони через те, що ворог зруйнував в Урожайному майже все, відійшли на інші позиції. Було ухвалено рішення для збереження життя і здоров’я наших військовослужбовців, які тримали там оборону”, – заявив він.

За словами Волошина, таке рішення було ухвалено, оскільки і населений пункт, і позиції Сил оборони були зруйновані постійними, комбінованими і тривалими обстрілами російських військ.

“Сам населений пункт також практично повністю знищений ворожими обстрілами. Позиції українських захисників були зруйновані, і тримати там особовий склад було загрозою для життя наших військових”, – додав Волошин.

Він запевнив, що українські військові контролюють ситуацію на тому напрямку.

Раніше у Силах оборони Півдня офіційно підтвердили, що залишили певні позиції в районі села Кринки на лівобережжі Дніпра, що на Херсонщині. Разом з тим військові продовжують виконувати бойові завдання на лівобережжі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + 10 =

Back to top button