Україна

ЗСУ отримали сотий автомобіль від Favbet Foundation


ЗСУ отримали сотий автомобіль від Favbet Foundation

Пікап Mitsubishi L200 отримав один із підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Представники благодійного фонду Favbet Foundation передали одному з підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України пікап Mitsubishi L200. Він став сотим автомобілем, переданим за сприяння фонду Збройним силам України, повідомляє прес-служба фонду у п’ятницю, 7 квітня.

У фонді уточнили, що більшість переданих ЗСУ автомобілів – позашляховики. Також передавалися мікроавтобуси, броньовані автомобілі, вантажівки та карети швидкої допомоги.

“Ми всі об’єдналися заради перемоги, і кожен з нас робить все, щоб її наблизити. Команда фонду на постійному зв’язку з військовими на передовій, ми намагаємось максимально допомогти їм технікою, спорядженням та всім необхідним”, – прокоментував передачу сотого авто президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

Нагадаємо, наприкінці березня за сприяння Favbet Foundation підрозділам Збройних сил було передано чотири автомобілі: два позашляховики Nissan X-Trail, пікап Nissan Navara та мікроавтобус Volkswagen.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році компанією Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу ЗСУ та населенню України.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button