Україна

ЗСУ остаточно звільнили Андріївку та Лозове


ЗСУ остаточно звільнили Андріївку та Лозове

Українськими військовими вражені чотири опорні пункти ворога в районі Андріївки, Білогірки та Благодатного.

Збройні Сили України 26 липня повністю вибили росіян з Андріївки та Лозового на Херсонщині. Крім того, протягом дня ЗСУ завдали кількох потужних ударів по ворогові у південних регіонах країни. Про це у середу, 27 липня, повідомляє оперативне командування Південь.
 
Повідомляється, що українська авіація завдала чотирьох ударів по ворогові із застосуванням літаків штурмової авіації, бомбардувальників та гелікоптерів. Вражені ворожі опорні пункти в районі Андріївки, Білогірки та Благодатного.
 
“Таким чином, Андріївка звільнена та остаточно зачищена від російських окупаційних військ. Як і Лозове, де наші війська кількома днями раніше надійно закріпили свої позиції!” – йдеться у повідомленні.
 
Також на півдні країни, ЗСУ знищили 89 окупантів та ліквідували багато їх техніки.
 
“Наші захисники з артилерійських підрозділів виконали 300 вогневих завдань. Ворог зазнав втрат: танк Т-62, самохідна гаубиця Мста-С, самохідна гаубиця Мста-Б, мінометний комплекс Сані, два броньовані автомобілі, шість військових неброньованих автомобілів техніки. Також у Білогірці”. демілітаризували “склад ворожих боєприпасів”, – йдеться у повідомленні.
 
Війська ворога теж завдали чотирьох ударів авіацією. Вранці вони двічі атакували парою ударних Ка-52. Обійшлося без втрат.
 
Також ворожі Су-34 запустили ракети типу Х-31 у напрямку Баштанки. Обидві ракети винищувачів було знищено силами нашої протиповітряної оборони. 
 
Нагадаємо, напередодні у Херсонській ОВА повідомили, що ЗСУ наближають визволення Херсонщини.
 
Мільйонна армія. Наказ про деокупацію півдня України

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button