Україна

ЗСУ наступають біля Бахмута та на півдні – Генштаб


ЗСУ наступають біля Бахмута та на півдні - Генштаб

Сили оборони закріплюються на досягнутих рубежах південніше міста Бахмут. Також мали частковий успіх у напрямку Урожайного, Приютного та Вербового.

Українські військові продовжують наступальну операцію на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках, а також стримують російських окупантів на Куп’янському і Лиманському. Про це 9 серпня повідомив Military Media Center з посиланням на речника Генерального штабу Андрія Ковальова.

Він зазначив, що на Бахмутському напрямку українські воїни наступають південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах. Також ЗСУ мали частковий успіх у напрямку Урожайного, Приютного та Вербового.

“Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новокалинового, Авдіївки, Сєверного, Мар’їнки, Новомихайлівки та Старомайорського. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці”, – наголосив речник.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ЗСУ стримують наступ російських військ.

За словами Ковальова, окупанти намагалися просунутися в районі Синьківки Харківської області і відновити втрачене положення на околицях Кліщіївки та в районі Зайцевого, однак успіху не мали.

“Тривають важкі бої. Протягом доби відбулося понад 30 бойових зіткнень”, – додав представник Генштабу.

 

ЗСУ знищили 820 окупантів за добу – Генштаб

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button