Україна

ЗСУ нанесли 24 удари по росіянам і збили три дрона


ЗСУ нанесли 24 удари по росіянам і збили три дрона

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 12 районів зосередження живої сили та чотири склади боєприпасів.

Українські військові відбили більш як 20 атак російських агресорів на Донбасі і нанесли їм ряд болючих ударів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечерньому зведенні у віторок, 2 травня.

Вказано, що ворог продовжував зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку, де наші воїни стійко тримають оборону.

Сьогодні росіяни завдали три ракетних, 30 авіаційних ударів та здійснили вісім обстрілів з РСЗО по позиціях наших військ і населених пунктах. Є загиблі серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

У свою чергу авіація Сил оборони за добу завдала п’ять ударів по районах зосередження особового складу противника. Також нашими захисниками було збито три ворожих безпілотники різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили один пункт управління, 12 районів зосередження живої сили, чотири склади боєприпасів, один засіб ППО та ще одну важливу ціль противника.

Нагадаємо, Росія втратила понад 191 тисячу військових у загарбницькій війні проти України. Лише за минулу добу додалося ще 460 “хороших росіян”.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button