Україна

ЗСУ наближають визволення Херсонщини – ОВА


ЗСУ наближають визволення Херсонщини - ОВА

Українські військові “продовжують тиснути на ворога”, зазначив Дмитро Бутрій та розповів про успіхи наших бійців у регіоні.

Збройні сили України наближають момент звільнення Херсонської області від російських загарбників. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків голови Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій під час онлайн-брифінгу у понеділок, 25 липня.

“Наші Збройні сили на виконання наказу президента України Володимира Зеленського продовжують тиснути на ворога і крок за кроком наближають звільнення територій Херсонської області від російського окупанта. Дійсно, дуже влучно і ефективно працюють по складах боєприпасів, по скупченню живої сили і дуже ефективно останнім часом по логістиці ворога”, – наголосив чиновник.

Представник ОВА нагадав про удари, яких українські захисники завдали по Антонівському мосту в окупованому Херсоні, по Дар’ївськиому і Каховському мостах.

“Це значно послабило їхні логістичні рухи (росіян – ред.). Тобто рух по цих мостах важкої техніки на сьогодні, скажімо, дуже ускладнений. У них є там спроба ремонту цих мостів. Є повідомлення про те, що вони планують зведення якихось понтонних переправ, але повірте, наші воїни як працюють ефективно, так і будуть… Я думаю, що це їм (окупантам – ред.) не допоможе. І це сигнал того, що (загарбникам, – ред.) настав час тікати з нашої території України та Херсонської області”, – підсумував виконувач обов’язків голови ОВА.

Нагадаємо, Херсонська ОВА зазначила, що ЗСУ минулої доби взяли під контроль кілька об’єктів транспортної інфраструктури в Херсонській області.

Раніше повідомлялося, що українські військові знищили боєкомплекти окупантів, а ударами по Антонівському та Дар’ївському мостах позбавили їх можливості швидко підвезти нові запаси.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button