Україна

ЗСУ на півдні знищили понад 30 окупантів


ЗСУ на півдні знищили понад 30 окупантів

Обстановка у Південнобузькій операційній зоні досить складна та динамічна, але контролюється Силами оборони.

Збройні сили України на півдні знищили чотири ворожі танки, три міномети та дві реактивні системи залпового вогню Град. Про це у суботу, 29 жовтня, повідомляється на сторінці ОК Південь у Facebook.
 
Також у Командуванні додали, що українські захисники знищили 34 окупанти, самохідну гармату Гіацинт та причіпну гаубицю.
 
“У Бериславському та Миколаївському районах знищено три склади боєприпасів. Ще чотири артилерійські установки та ворожий танк пошкоджено”, – повідомили в ОК Південь.
 
У повідомленні уточнюється, що протягом дня наші ракетно-артилерійські підрозділи виконали 160 вогневих завдань. Авіація завдала вісім ударів по районах зосередження сил та зброї супротивника.
 
“Наші війська утримують займані позиції та завдають вогневої поразки противнику з метою створення умов для подальших наступальних дій. Противник продовжує вести активну оборону, намагається утримати зайняті рубежі та здійснювати вогневий вплив на характер дій наших військ”, – йдеться у повідомленні.
 
Уточнюється, що протягом дня росіяни вісім разів атакували авіацією наші позиції, а також звільнені на початку жовтня населені пункти Бериславського району.
 
У Чорному морі загальна чисельність корабельного угруповання ворога становить дев’ять кораблів і катерів, у тому числі один великий десантний корабель, два надводні та одну підводну носія 20 високоточних крилатих ракет типу Калібр.
 
“Обмежені міжнародними гарантіями забезпечення функціонування зернових коридорів, вони не наважуються виходити зі своєї “зони безпеки” за мисом Тарханкут, побоюючись наших засобів поразки”, – зазначили у Командуванні.
 
Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що ЗСУ завдали ударів по шести базах окупантів.
 
ЗСУ на Луганщині гальмує не лише погода – ОВА

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button