Україна

ЗСУ на півдні вдарили по складах та скупченню сил ворога – ОК Південь


ЗСУ на півдні вдарили по складах та скупченню сил ворога - ОК Південь

Усього минулої доби українськими захисниками було ліквідовано 65 загарбників та 11 одиниць ворожої техніки.

У понеділок, 18 липня, Збройні сили України продовжили завдавати втрат російським окупаційним військам на південних рубежах оборони. Зокрема, в районі Снігурівки на Миколаївщині наші захисники двома штурмовиками відпрацювали по складу боєприпасів та скупченню сил ворога. Про це повідомляє Оперативне командування Південь у Facebook.

Усього минулої доби воїнами ЗСУ було ліквідовано 65 загарбників. Крім того, завдяки роботі української артилерії та ракетним ударам “друга армія світу” втратила комплексний апаратний зв’язок Редут-2УС, а також 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

“Ворожий винищувач Су-35 з району Нової Каховки намагався атакувати ракетою повітря-повітря наші літаки, але успіху не мав. Наші авіатори впоралися із завданням без втрат”, – зазначили в оперативному командуванні.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи також завдали влучних ударів по скупченню озброєння, ворожої техніки та складу боєприпасів у районі Райської Новокаховської громади на Херсонщині. Ще один склад боєприпасів противника злетів у повітря в районі Берислава.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що Україна переходить на озброєння за стандартами НАТО.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button