Україна

ЗСУ мають успіх у наступі на декількох напрямках


ЗСУ мають успіх у наступі на декількох напрямках

Просування українських сил у Запорізькій та Донецькій областях триває, попри авіаційну та артилерійську перевагу армії РФ.

Сили оборони України продовжують оборонні та наступальні дії, попри авіаційну та артилерійську перевагу ворога, і мають частковий успіх. Про це 16 червня повідомив Military Media Center з посиланням на речника Генерального штабу ЗСУ Андрія Ковальова.

“Наші воїни мають частковий успіх. Там, де українські воїни обороняються – жодної позиції не втрачено”, – наголосив він.

Зазначається, що підрозділи ЗСУ успішно наступали на напрямках Новоданилівка-Роботине (Запорізька область) та Левадне-Старомайорське (на кордоні Запорізької та Донецької областей).

У районі міста Вугледар мали успіх на окремих ділянках.

“В ході проведення штурмових дій закріплюються на досягнутих рубежах”, – додав речник.

Також українські захисники вели успішні наступальні дії в районі східніше населеного пункту Ступочки на Донеччині, витіснивши окупаційні війська з займаних позицій.

Раніше повідомлялося, що за останні дні ЗСУ просунулись на деяких ділянках фронту від 200 метрів до 1,4 кілометра та визволили близько 3 кв. км території. Триває наступ на Бердянському та Бахмутському напрямках.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button