Україна

ЗСУ має успіхи на двох напрямках – голова ОДА

ЗСУ має успіхи на двох напрямках - голова ОДА

Фото: Генштаб ВСУ / Facebook

У Харківській області тривають запеклі бої з російськими окупантами

Ізюмський напрямок залишається найгарячішою точкою на території Харківської області, зазначив Олег Синєгубов.

Збройні сили України мають значні успіхи на Роганському та Дергачівському напрямках у Харківській області. Про це повідомив голова регіону Олег Синєгубов у середу, 13 квітня.

“Ми маємо значні успіхи – на жаль, не про всі ми вам можемо повідомляти – на Роганському, Дергачівському напрямах. Ворог зазнає значних втрат за Ізюмським напрямом – серед живої сили, серед своєї броньованої техніки. Це залишається найгарячішою точкою на території області. Ми зробимо все можливе, щоб не пропустити окупантів у Луганську та Донецьку області через Ізюмський напрямок”, – розповів Синєгубов.

Він також наголосив, що росіяни продовжують тероризувати мирне населення. Минулої доби окупаційні війська завдали приблизно 53 удари з артилерії та РСЗВ.

“На жаль, за добу по області внаслідок обстрілів окупантів постраждали 22 мирні жителі, з них – троє дітей. Загинули – семеро людей. Дворічний хлопчик, який отримав поранення від обстрілів кілька днів тому, помер у лікарні”, – зазначив Синєгубов і наголосив, що зараз немає підстав для евакуації з Харкова.

Нагадаємо, за 12 квітня у Харкові сталося 10 пожеж через обстріли. Найбільша пожежа виникла у Слобідському районі, де спалахнув двоповерховий адміністративний будинок на загальній площі близько 600 кв. м.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button