Україна

ЗСУ мали успіх південніше визволеного Урожайного


ЗСУ мали успіх південніше визволеного Урожайного

Українська армія продовжує наступальні операції південніше міста Бахмут, а також на півдні.

Українські війська мали успіх південніше звільненого напередодні Урожайного у Донецькій області. Про це 17 серпня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що Сили оборони продовжують наступ на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках.

“У напрямку південніше Урожайного мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби”, – наголосили в Генштабі.

На Бахмутському напрямку ЗСУ продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

“Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки та Мар’їнки. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, українська армія продовжує стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та на північному фланзі Бахмутського напрямків.

“Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Сеньківки Харківської області та Богданівка Донецької області. Тут тривають важкі бої”, – підсумували військові.

Нагадаємо, 16 серпня ЗСУ визволили Урожайне на Донеччині.

Втрати РФ перевищили 256 тисяч осіб – Генштаб

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button