Україна

ЗСУ майже повністю знищили “еліту” військ РФ – СБУ


До західного військового округу Росії, значну частину підрозділів якого знищили ЗСУ, входять, зокрема, Москва, Санкт-Петербург та “військова еліта”, яку готували до протидії силам НАТО.

 
Українські захисники майже повністю знищили так звану еліту збройних сил РФ, яку готували для протистояння з НАТО. Про це свідчить телефонна розмова, перехоплена СБУ.
 
З розмови випливає, що підрозділи західного військового округу Росії були розбиті ЗСУ, вціліли лише ті, хто відмовився наступати на Україну.
 
“Західного округу вже немає, тому що він весь у Росії, відмовники. Повз мене одні “східники” мотаються, тому що “західників” вже майже немає. Вся техніка підбита, то вежа не працює, то колеса пробиті, то ще щось не працює. А так, на передок чисто добровольці їдуть і все”, – каже російський військовий дружині.
 
У СБУ зазначають, що саме “західники” вважаються “елітою” російських військ.
 
“У західний військовий округ Росії входять, зокрема, Москва, Санкт-Петербург і “військова еліта”, яку готували до протидії силам НАТО. Але багато офіцерів загинули, водіїв не вистачає, а сили піхоти використовуються як “гарматне м’ясо”. Тому зараз російська армія воює кількістю і тупцює на місці”, – повідомляють у СБУ.
 
 
Нагадаємо, втрати ворога в Україні перевищили 34 тисячі людей.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button