Україна

ЗСУ контрнаступають на трьох напрямках


ЗСУ контрнаступають на трьох напрямках

Росіяни чинять потужний опір, здійснюють переміщення підрозділів та військ та застосовують резерви.


Збройні сили України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. Про це повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Military Media Center.
 
За його словами, українські воїни мають успіхи на напрямках Новоданилівка – Широка Балка, Мала Токмачка – Новопокровка, закріплюються на досягнутих рубежах. 
 
Речник Генштабу зазначив, що росіяни чинять потужний опір, здійснюють переміщення підрозділів та військ. Активно застосовують резерви.
 
“На Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. На південному фланзі наступу мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах”, – сказав він.
 
Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби відбулось 35 бойових зіткнень. Воїни ЗСУ відбили усі атаки ворога.

Нагадаємо, з початку контрнаступу 4 червня українські військові відбили приблизно 253 кв. км території, що можна порівняти з площею території, захопленої російськими окупантами з початку року.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button