Україна

ЗСУ досягли нових рубежів на Запоріжжі – Генштаб


ЗСУ досягли нових рубежів на Запоріжжі - Генштаб

Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

ЗСУ мали успіх в напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове у Запорізькій області. Про це 30 серпня повідомив Генеральний штаб.

Зазначається, що Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

“В напрямках Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби”, – наголосили військові.

На Бахмутському напрямку українська армія продовжує наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюється на досягнутих рубежах.

“Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Красногорівки та Мар’їнки Донецької області. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви”, – підкреслили в Генштабі.

Крім того, ЗСУ продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Окупанти наступали в районах Новоєгорівки, Білогорівки Луганської області та Богданівки, Курдюмівки, Озарянівки Донецької області, успіху не мали. Тривають важкі бої.

Раніше повідомлялося, що ситуація на Східному фронті залишається складною. Сили оборони продовжують стримувати наступ ворога на Куп’янсько-Лиманському напрямку, та поступово просуваються в районі Бахмута.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button