Україна

ЗСУ атакуватимуть позиції ворога на всій окупованій території – ГУР


ЗСУ атакуватимуть позиції ворога на всій окупованій території – ГУР

Сухопутний коридор у Крим не є безпечним для окупантів, наголосив Андрій Черняк.

 
Збройні сили України завдаватимуть ударів по позиціях російських загарбників на всій окупованій території країни. Про це повідомив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Черняк у коментарі Укрінформу у вівторок, 3 січня.
 
Росіяни на сьогодні докладають всіх зусиль, щоб зберегти так званий сухопутний коридор у Крим, зазначив він.
 
“У цьому полягала їхня ідея захоплення Донецької області, на узбережжі Азовського моря, також у їхніх планах було відрізати Україну від Чорного моря. Але країна-окупант не змогла реалізувати жодних планів в Україні. Зважаючи на те, що наші закордонні партнери постачають нам нові зразки озброєння, так званий сухопутний коридор до Криму, звісно, не є безпечним. Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території”, – додав представник ГУР.
 
За його словами, російські окупанти стягують на північ Криму нові військові частини. Загарбники продовжують зводити оборонні споруди як на півночі тимчасово окупованого півострова, так і в тимчасово окупованій Херсонській області.
 
“Вони програють, тому створюють захисні споруди там, де можуть, розуміючи, що їм доведеться вести на цих рубежах бойові дії”, – сказав Черняк.
 
Нагадаємо, раніше Черняк зазначив, що Росія не має наміру закінчувати війну проти України і планує нові наступи.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button