Україна

Зросла кількість жертв удару по Сарнах


Зросла кількість жертв удару по Сарнах

Серед загиблих внаслідок ракетного удару по Сарнах на Рівненщині – чоловіки віком від 30 до 51 року.

Внаслідок ракетних ударів по Сарнах Рівненської області, які сталися 25 червня, кількість загиблих збільшилася до чотирьох. Поранених уже сім. Про це повідомив мер міста Руслан Серпенінов.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль уточнив, що загиблі – чоловіки віком від 30 до 51 року.

“Невтішні новини з м. Сарни. Під завалами знайшли ще одного загиблого. Таким чином кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об’єктах зросла до 4 осіб. Це чоловіки віком від 30 до 51 року”, – зазначив Коваль.

За словами Серпенінова, дві людини у тяжкому стані.

“Після вчорашніх ударів по місту Сарни зараз є 11 постраждалих людей. З них четверо загиблих, двоє перебувають у тяжкому стані в реанімації, п’ятеро людей отримали різного роду легкі поранення. Сьогодні після завершення слідчих дій будуть проводити розбір, збирання завалів”, – розповів він.

Мер зазначив, що власники будівель та споруд, які постраждали через ворожі атаки, можуть звертатися до міськради з цього питання.

“Там працює комісія з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. На місці постійно перебуватиме перший заступник міського голови Іван Назарець. Прошу не нехтувати оголошеннями повітряної тривоги та йти в укриття”, – зазначив Серпенінов.

З’явилося відео наслідків удару по Рівненщині

Нагадаємо, 25 червня на Рівненщині під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Ракети потрапили по об’єктах цивільної інфраструктури – це СТО з мийкою та ще один комплекс для ремонту автомобілів.

Раніше повідомлялося про трьох загиблих та чотирьох поранених.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button