Україна

Зона вільної торгівлі між Україною та Туреччиною – опубліковано текст угоди – 1News

Україна і Туреччина


Фото з відкритих джерел

Вона була підписана главами держав 3 лютого

Міністерство економіки України оприлюднило текст угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Туреччиною. Про це йшлося на сайті відомства.

“Мінекономіки в підрубриці Регіональні торгові угоди рубрики Преференційні торгові угоди оприлюднило текст Угоди для ознайомлення громадськості та бізнес-середовища з її положеннями до набуття чинності Угоди”, – сказано в повідомленні.

1News за темою: Україна і Туреччина підпишуть угоду про вільну торгівлю: В Анкарі назвали дату

Як повідомлялося раніше, 2 лютого Кабінет міністрів України схвалив проєкт угоди про зону вільної торгівлі із Туреччиною.

“Укладення угоди сприятиме активізації торгівлі між Україною та Турецькою Республікою, зростанню експорту, створенню нових робочих місць, трансферу технологій, обміну досвідом, створення сприятливих умов для забезпечення покращення доступу товарів та послуг на ринки України та Турецької Республіки”,- йшлося в пояснювальній записці до документа.

А 3 лютого президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна і Туреччина підписали дану угоду.

Також він додав, що підписання угоди дасть нові можливості для бізнесу, нові ринки, нові здобутки, прибутки і робочі місця, інвестиції, зростання ВВП, зростання добробуту двох держав і народів.


Джерело

Back to top button