Україна

Знищуючи Харків, РФ упивається кров’ю у прямому ефірі – Подоляк


Знищуючи Харків, РФ упивається кров ю у прямому ефірі – Подоляк

Михайло Подоляк порівняв щоденні обстріли Харкова зі знищенням Грозного у 1995 році, Алеппо – у 2016 році і Варшави – під час Другої світової війни.

 
Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк порівняв щоденні обстріли Харкова зі знищенням Грозного у 1995 році, Алеппо – у 2016 році і Варшави – під час Другої світової війни.
 
Як зазначає Подоляк, вже 175 днів окупанти не припиняють щоденно тероризувати Харків, обстрілюючи цивільну інфраструктуру і спальні райони міста.
 
“Росія хоче перетворити Харків на Алеппо, Грозний чи Варшаву і упивається кров’ю у прямому ефірі. Кожен, хто, як і раніше, має справи з Москвою, – співучасник цього злочину”, – написав Подоляк на своїй сторінці у Twitter.
 

 
Новини про обстріл Харкова з’являються щодня.
 
Нагадаємо, сьогодні російські війська обстріляли в Харкові ще й гуртожиток: там 18 людей зазнали поранень, одна людина загинула. Через деякий час з’явилася інформація про ще одну жертву обстрілу.
 
А напередодні війська РФ обстріляли Салтівський район Харкова: ударили по гуртожитку, де в кількох під’їздах проживали люди з порушеннями слуху. Загинули сім людей, постраждали 16 людей.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button