Україна

Знищено російський винищувач Су-25 – Генштаб


Знищено російський винищувач Су-25 - Генштаб

У Генштабі не уточнили інформацію про те, де саме був знищений російський винищувач та чи вижив пілот.


Українські захисники протягом доби знищили російський винищувач Су-25 та БпЛА оперативно-тактичного рівня Орлан-10. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в п’ятницю, 13 жовтня.
 
“Протягом доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та мосту противника. Також нашими захисниками було знищено російський винищувач Су-25 та БпЛА оперативно-тактичного рівня Орлан-10”, – йдеться у повідомленні.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по пункту управління, району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, складу боєприпасів та станції РЕБ противника.
 

У Генштабі не уточнили інформацію про те, де саме був знищений російський винищувач та чи вижив пілот.

Протягом доби на фронті відбулось 68 бойових зіткнень. Війська РФ завдали два ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснили 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.


На Куп’янському напрямку ЗСУ відбили 12 атак ворога в районах Синьківки, Іванівки та Кислівки Харківської області. Крім того, українські військові відбили атаки ворога в районі Макіївки Луганської області. 
 
На Авдіївському напрямку наші захисники мужньо тримають оборону, відбили 10 атак ворога в районі населеного пункту Авдіївка та понад 15 атак в районах Кераміка, Тоненького, Сєверного, Первомайського, Нетайлового Донецької області. 
 
На Мар’їнському напрямку протягом доби Сили оборони успішно відбили близько 10 атак ворога в районі Мар’їнки Донецької області. 
 
На Шахтарському напрямку росіяни вели безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області. На Запорізькому напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області. 
 
Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.  

Нагадаємо, з початку війни загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 285 920 осіб. Минулої доби ЗСУ ліквідували 1030 окупантів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button