Україна

Знищено п’ять важливих цілей росіян – Генштаб


Знищено п’ять важливих цілей росіян - Генштаб

Авіація Сил оборони, підрозділи ракетних військ і артилерії за добу завдали 20 ударів по ворогам.

Українські військові відбили більше ніж 30 ворожих атак у Донецькій області та знищили багато важливих цілей загарбників. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенній у п’ятницю, 5 травня.

Зазнчено, що ворог знову атакував на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Сьогодні противник завдав два ракетних, 26 авіаційних ударів та здійснив близько 20 обстрілів із РСЗО. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

В свою чергу авіація Сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Також сьогодні вночі було збито два ворожих дрони Shahed-136/131.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили п’ять районів зосередження озброєння та військової техніки, три склади боєприпасів та пально-мастильних матеріалів, один засіб протиповітряної оборони та ще п’ять важливих цілей противника.

Нагадаємо, Росія втратила понад 193 тисячі військових з початку війни проти України. Тільки за 4 травня було “відмінусовано” не менш як 620 росіян.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button