Україна

Зникнення немовля у Кременчуці: викрадач затриманий


Зникнення немовля у Кременчуці: викрадач затриманий

Чоловік-транссексуал заявив, що вдався до викрадення, бо хотів мати дитину, яку ніколи б не зміг народити.

У Полтавській області поліцейські затримали чоловівка у жіночому одязі, який викрав новонароджену дитину з перинатального центру. Про це у вівторок, 16 липня, повідомляє Національна поліція.

Зазначається, що камери спостереження показували, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Але оперативники встановили, що зловмисником був чоловік-транссексуал.

“Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру”, – повідомили у поліції.

За цим фактом ведеться досудове розслідування проваджень, відкритих за статтями про викрадення малолітньої та службову недбалість, що спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 146 та ч. 2 ст. 367 КК).

Слідчі поліції готують клопотання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

За скоєне 25-річному викрадачу загрожує від 5 до 10 років за ґратами.

 

 

Нагадаємо, 14 липня повідомлялося, що у Кременчуці з пологового будинку зникло немовля. На розшук зниклої дитини орієнтовано весь особовий склад поліції Полтавської області.

На Одещині врятували немовля, яке впало у вигрібну яму

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × three =

Back to top button