Україна

Зносять усі споруди: у ЗСУ розповіли про третю хвилю наступу на Авдіївку


Зносять усі споруди: у ЗСУ розповіли про третю хвилю наступу на Авдіївку

Російські окупанти з усіх боків атакують Авдіївку. Нову хвилю наступу на місто керівництво РФ поклало на плечі піхоти.

Війська РФ зносять всі споруди в Авдіївці під фундамент, щоб унеможливити перебування там українських захисників. Атаки на місто відбуваються з усіх боків. Про це повідомив офіцер Легіону Свободи ЗСУ майор МВС Максим Морозов в ефірі Еспресо.

За його словами, ситуація на Авдіївському напрямку залишається критичною. Водночас українські захисники завдають ворогу великих втрат – знищують як живу силу, так і техніку росіян.

“Окупанти не полишають спроб заволодіти Авдіївкою або оточити місто. Противник атакує з усіх боків та активно працює в напрямку промзони, намагаючись туди зайти. Ці ворожі дії вже незмінні кілька днів. Бригади ЗСУ контратакують з метою недопущення просування ворога і розширення сірих зон”, – розповів військовий.

Також Морозов зауважив, що окупанти застосовують авіацію, використовуючи керовані авіабомби для знищення оборонних позицій Сил оборони України. Вони зносять всі споруди і висотки Авдіївки під фундамент, щоб унеможливити перебування там українських воїнів.

“Відбувається постійний тиск на місто. Атаки ворога нагадують м’ясні штурми. Кількість російської піхоти збільшилася на Авдіївському напрямку. Третю хвилю наступу на Авдіївку керівництво РФ поклало на плечі піхоти. Завдяки цьому гарматному м’ясу ворог мав перейти залізницю, зайти в коксохім, заволодіти промзоною”, – резюмував Морозов, підкресливши, що жодна з цих цілей не досягнута.

Нагадаємо, у четвер повідомлялося, що Росія розпочала третю хвилю атак на Авдіївку.

В Авдіївці боєць врятував прапор ФК Шахтар

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button