Україна

ЗМІ дізналися претензії Зеленського до Кулеби


ЗМІ дізналися претензії Зеленського до Кулеби

На засіданні фракції Слуга народу президент пояснив ротації в уряді, зокрема заявив, що глава МЗС недостатньо енергійний у просуванні питання надання зброї.

Президент Володимир Зеленський у середу, 4 вересня, взяв участь у засіданні фракції Слуга народу, на якому пояснив кадрові зміни у Кабміні, зокрема ймовірну відставку голови МЗС Дмитра Кулеби. Про це повідомляє Суспільне із посиланням на джерело.

Зазначається, що коментуючи відставку Кулеби, Зеленський сказав, що тому “бракує енергії для просування надання зброї”.

Як пише видання, на зустрічі не йшлося про подальше працевлаштування ексміністра юстиції Дениса Малюськи, але Зеленський згадав, що він сам давно хотів перейти на іншу посаду.

Також Зеленський відзначив, що задоволений роботою ексвіцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної, тому пропонує її підвищити і “дати більше можливостей”.

На фракції президент згадав і про створення “Міністерства повернення українців”, втім щодоочільника ще йдуть співбесіди, зазначило джерело.

Керівник фракції Давид Арахамія підтвердив, що на засіданні фракції обговорили кадрові оновлення в уряді.За його словами, за результатами засідання фракції напрацювали загальну картину кадрових ротацій для посилення держави.

Як повідомило джерело Суспільного у фракції, президент особисто представляв кандидатів на міністерські посади. Окрім призначень, інших питань із президентом не обговорювали.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × two =

Back to top button