Україна

Жителям Дніпра за допомогою дрона показали, як будується метро – новини

Дніпровський метрополітен
Дніпровський метрополітен

Тунелі дніпровського метрополітену засняли з дрону

Жителі Дніпра за допомогою дрона змогли побачити тунелі метро, які наразі будуються. Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко опублікував у Фейсбук відповідне відео.

Водночас у телеграм-каналі Metro Dnipro повідомили, що про будівництво і роботу Дніпровського метро будуть показувати з часом і на інших локаціях.

“Хотілося б показувати вам процес будівництва максимально ефектно. Вперше ми з оператором вирішили пролетіти по тунелям, що будуються – на дроні. Поки це проба, треба розуміти, як в тунелях ловить сигнал і як веде себе спортивний дрон. Вийшло цікаво, тепер спробуємо інші локації – буде ще краще”, – йдеться в повідомленні.

Новини за темою: Спеціалісти назвали причину обвалу стелі у метро Харкова

Нагадаємо, у столиці ще в жовтні 2021 року розпочалася підготовка до будівництва Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену, яка поєднає Кільцеву дорогу з житловим масивом Троєщина. Подільсько-Вигурівська лінія метрополітену від Кільцевої дороги на житловий масив Вигурівщина-Троєщина у перспективі доповнить існуючу схему метро, перетинаючи діючі лінії і розширюючи таким чином систему пересадочних вузлів. Окрім цього, у перспективі передбачено пересадочні вузли із уже існуючими станціями підземки – “Вокзальна”, “Лук’янівська” і “Тараса Шевченка”, що дасть змогу розвантажити станції метро у центральній частині міста.


[ad_2]
Source link

Back to top button