Україна

Жителя Рівненщини засудили на сім років за зґвалтування дитини


Жителя Рівненщини засудили на сім років за зґвалтування дитини

Мати зґвалтованої дівчини намагалася врятувати колишнього співмешканця від в’язниці і примусила дочку написати неправдиві свідчення, але потім дитина зізналася, що написане – неправда.

Зарічненський районний суд виніс вирок жителю Рівненського району за зґвалтування дочки його колишньої співмешканки – 7 років у в’язниці. Крім того, він має сплатити 59 738 гривень судового збору, пише Zaxid.Net.

Повідомляється, що 6 липня 2023 року вночі чоловік прийшов до будинку колишньої співмешканки, яка проживає разом із неповнолітньою дочкою. Жінка впустила його в помешкання, однак коли побачила, що він п’яний, утекла, залишивши дитину саму. А чоловік зачинив двері зсередини, зайшов до кімнати, де спала дитина, і ліг біля неї.

“Без згоди потерпілої вчинив дії сексуального характеру пов`язані із оральним проникненням у тіло особи, зґвалтувавши останню”, – повідомляють у суді.

Чолловік свою вину не визнав і в суді заперечував будь-які статеві стосунки з дитиною. Пояснив, що був п’яний і заснув на ліжку дитини, але нічого протиправного не робив, але результати судово-медичної експертизи його слова спростовують.

Крім того, потерпіла дівчина стверджує, що він так чинив із нею неодноразово.

Під час наступного судового засідання дівчина написала, що все сказане напередодні неправда, а статеві зносини були з її ініціативи, але пізніше потерпіла зізналася, що лист написала під диктовку матері, яка не хотіла, щоб колишнього співмешканця посадили за ґрати.

Нагадаємо, жителя Сумщини посадили на 15 років за систематичне ґвалтування падчерки.

Ранішеповідомлялося, що в Одесі довічний строк отримав таксист, який вбивчотирьохсвоїхпасажирокізґвалтувавдитину.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button