Україна

Жителів Івано-Франківська просять на вихідні виїхати з міста

Жителів Івано-Франківська просять на вихідні виїхати з міста

Фото: facebook.com/ruslan.martsinkiv

Руслан Марцінків, мер Івано-Франківська

Міський голова Руслан Марцінків заявив, нібито є певна інформація, що РФ може завдати ракетного удару.

 

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків просить місцевих жителів за можливості 7-9 травня виїхати за місто. Він побоюється, що у вихідні російські війська можуть завдати ракетних ударів. Про це Марцінків повідомив у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

 

Також Руслан Марцінків заявив, що місто скасовує всі заходи з нагоди 360-ї річниці створення Івано-Франківська, які мали відзначати 7 травня.

 

“Також прошу за можливості 7, 8 і 9 травня і роботодавців, і всіх жителів Івано-Франківська не збиратися в місті, на озері, у парку і в інших публічних місцях. За можливості виїхати за місто, обробити свої городи, щоб поменше людей було в Івано-Франківську. Є певна інформація, ворог, на жаль, хоче й надалі бити ракетними ударами, тому 7-го, 8-го і 9-го числа жодного публічного заходу не буде”, – додав Марцінків.

 

Нагадаємо, 3 травня Україна зазнала найпотужнішої ракетної атаки з початку війни. Росіяни завдали ударів по Львівській, Закарпатській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій та ще низці областей.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button