Україна

Житель Запоріжжя сокирою зарубав трьох родичів


Житель Запоріжжя сокирою зарубав трьох родичів

Чоловік прийшов у будинок, де жили його рідні, маючи намір пограбувати їх. Але потім він убив батька, дідуся та бабусю.

У Запоріжжі місцевий житель сокирою зарубав трьох своїх близьких родичів, які мимоволі стали небажаними свідками корисливого злочину. Чоловіка затримано. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Зазначається, що вранці 12 вересня надійшло повідомлення, що в одному з приватних будинків на вулиці Красногірська Шевченківського району вбито трьох людей. У результаті невідкладних оперативних заходів правоохоронці швидко встановили обставини та особу фігуранта злочину. Ним виявився близький родич загиблих – 29-річний мешканець Запоріжжя.
 
Поліцейські з’ясували, що 11 вересня близько 5-ї ранку чоловік прийшов у будинок, де жили його рідні, маючи намір їх пограбувати.
 
“Планам “візитера” завадили бабуся та дід, які вже прокинулися. Щоб прибрати небажаних свідків, він жорстоко зарубав їх сокирою. Розуміючи, що в будинку перебуває також його батько, злочинець і його позбавив життя. Сокиру фігурант викинув біля річки неподалік місця події, а повернувшись до себе додому, спробував змити з одягу сліди крові”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.
 
Знаряддя вбивства вилучено та направлено на експертизу.
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button