Україна

Житель Закарпаття зберігав удома 150 кг канабісу

Житель Закарпаття зберігав удома 150 кг канабісу

Фото: zak.gp.gov.ua

Чоловік облаштував на території свого будинку спеціальну теплицю

Чоловік облаштував на території свого будинку спеціальну теплицю, де вирощував коноплі. Навіть улаштував там крапельну систему поливу.

 

Мешканцю села Велика Палладь інкримінують посів та вирощування близько сотні рослин конопель, а також зберігання наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах. Справу передали до суду, повідомляють у прес-службі Закарпатської обласної прокуратури у понеділок, 9 травня.

 

За даними слідства, мешканець Берегівщини облаштував на території свого будинку спеціальну теплицю, де вирощував коноплі. Встановив там крапельну систему поливу, вентиляційне обладнання та систематично доглядав рослини. Частину вирощував у спеціальних ємностях у підвалі будинку. Надалі висушував рослини і виготовляв з них наркотичну речовину – канабіс, який подрібнював і розфасовував в окремі пакети з метою подальшого збуту.

 

Під час обшуку у приміщенні обвинуваченого правоохоронці виявили понад 70 коренестебел коноплі та 150 кг каннабісу, а також електронні ваги, прилади для вимірювання смоли та порожні пакетики для пакування наркотиків.

 

 

 

 

 

 

На період слідства Виноградівський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення 363 тис. грн застави. Подану прокурором апеляцію з вимогою безальтернативного арешту чоловіка суд відхилив та залишив рішення без змін. Нині провадження спрямовано на подальший розгляд по суті.

 

Нагадаємо, раніше у Києві правоохоронці викрили групу наркодилерів, які займалися збутом амфетаміну та канабісу в особливо великих розмірах.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button